Transport til og fra lufthavnen (transfer)

Transfer indgår oftest ikke i rejsens grundpris men kan tilkøbes på de fleste destinationer. Når du har bestilt transfer hos os, inkluderer den opgivne pris transfer for både ankomst og hjemrejse, med mindre andet udtrykkeligt er angivet.

Har du bestilt en kombinationsrejse, kan der tilkomme tillæg for transfer udover transporten til og fra lufthavnen, fx mellem to forskellige hoteller eller mellem to lufthavne.

Rejs med Bonus tilbyder transfer til og fra lufthavnen på flere af vores destinationer. Det er ikke altid muligt at bestille transport mellem lufthavn og hotel på selve rejsemålet, så vi anbefaler, at du sikrer dig en plads allerede hjemmefra. Hvis du vil høre mere eller ønsker at booke kan du ringe til os eller sende os en mail.

Når du lander

Når du lander på destinationen, vil du blive mødt af en repræsentant, som tager imod dig og sørger for, at du nemt finder vej til bussen og kommer videre til dit hotel. Bemærk at vi kun i Egypten har dansktalende rejseledere, men at vores repræsentanter på alle andre destinationer som minimum er engelsktalende.

I Egypten tilbyder vi to forskellige transportmuligheder, som bringer dig videre til dit hotel. Du kan vælge en privat transfer, som udelukkende er for dig og dine medrejsende, og som kører jer direkte til jeres hotel. Eller du kan vælge en standard transfer, som deles med resten af de ankomne gæster på destinationen.

Vores rejseledere står klar i lufthavnen til at tage imod dig på langt de fleste af vores destinationer i Egypten.

Flight only

Ved flight only er det også muligt at bestille transfer efter aftale. Bemærk, at vi kun tilbyder transfer til vores egne hoteller og ikke til en valgfri adresse på rejsemålet.

 

Vær opmærksom på, at transport- og ventetider til og fra hotellet varierer afhængig af rejsemål. Prisen for transport er forskellig alt efter rejsemålet.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

En flyrejse på tre timer dræner din krop for omkring 1,5 liter vand

Vent venligst

Din anmodning behandles...