Pas og visum

Bemærk! Rejs med Bonus tager intet ansvar for manglende opnåelse af visum og ugyldigt pas. Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er myndighederne i det enkelte land, som fastlægger ind- og udrejsereglerne for landet, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene. Det er dit ansvar at fremskaffe evt. visum før afrejse eller ved ankomst i lufthavnen. Alle udgifter som følge af manglende visum bæres alene af kunden; der gives ikke forholdsmæssigt afslag i prisen, hvis det af os leverede produkt ikke kan benyttes grundet manglende visum.

Vores oplysninger om pas og visumkrav tager udgangspunkt i reglerne for danske statsborgere. Har du ikke dansk pas, eller har du dobbelt statsborgerskab, skal du gøre os opmærksom herpå, således at du kan få den korrekte rådgivning og vejledning, herunder henvisning til de relevante myndigheder.

Visum til Egypten

Alle ferierejsende, der rejser til Egypten, skal have et turistvisum. Visummet kan bestilles via bestillingsprocessen for 210 kr. pr. person.  Det kan også efterbestilles på at ringe til os eller sende os en mail på mail@rejsmedbonus.dk eller ved personligt fremmøde på vor adresse.

Rejs med Bonus udsteder visum til borgere fra alle EU-lande samt til borgere fra Island, USA, Canada, Norge,  Schweiz, Færøerne, Grønland, Australien og Japan.

Alle andre statsborgere er selv ansvarlige for at undersøge gældende visumregler hos Den Egyptiske Ambassade på telefon 3543 7070.

Vi har dit visum klart i ankomstterminalen  i Egypten og vort  lokale personel i lufthavnen bistår med hjælp.

Selve visummet er blot en viseringsmærkat, der klistres i passet og stemples efterfølgende i paskontrollen efter udleveringen. Der skal forinden udfyldes et indrejsekort. Dette indrejsekort fås enten i flyet på vej til Egypten eller i ankomstterminalen.

Rejsende til Sharm el Sheikh kan nøjes med et Sinai Only-visum, der rekvireres vederlagsfrit i lufthavnen ved ankomst. Bemærk med Sinai Only-visum har du kun tilladelse til at opholde dig inden for bygrænsen i Sharm el Sheikh og visummet gælder kun i 15 dage. Skal du derfor på udflugt uden for Sharm el Sheikh, eks. til Cairo, Luxor eller Ras Mohamed Nationalpark, eller skal du dykke, skal du altid købe fuldt turistvisum til 210,-

Skulle du være så uheldig at blive alvorligt syg eller komme til skade, så det bliver nødvendigt at rejse hjem før tid med rutefly via Cairo, kan dette ikke lade sig gøre med Sinai Only-visum. Derfor anbefaler vi altid vores gæster at købe fuldt turistvisum for en sikkerheds skyld.

Pas

Dit pas skal generelt være gyldigt i seks måneder efter hjemrejsedatoen, og der skal være mindst to blanke sider til stempling/visering.

Alle uanset nationalitet og alder skal have eget pas ved indrejse i Egypten. Børn skal have deres eget pas. Det er ikke tilstrækkeligt at være registreret i forældrenes pas. Vær også opmærksom på, at det ikke er muligt at rejse ind i Egypten med en unavngivet baby. Babyer skal være navngivet, og dette navn skal stemme overens med det navn, der står på rejsebeviset. Der kan ikke dispenseres fra denne regel.

Der accepteres midlertidige pas og pas, der er forlængede.

Bemærk at personer, der rejser på tjenestepas, diplomatpas samt udenlandske statsborgere med eks. dansk flygtningepas eller fremmedpas opfordres til at søge oplysning ved Udenrigsministeriet www.um.dk.

Bemærk, at gæster med pas udstedt i Qatar ikke vil blive tildelt visum til Egypten, og at flere flyselskaber ikke må befordre passagerer med qatarsk pas til flere mellemøstlige lande, herunder Egypten.

Der ydes ikke kompensation, og rejsen kan ikke refunderes, hvis man afvises i lufthavnen på grund af ugyldigt pas eller manglende mulighed for at opnå visum. Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for, at man opfylder betingelserne for at opnå visum til Egypten.

Visum til De forenede Arabiske Emirater

Gratis turistvisum for skandinaviske statsborgere op til 30 dage udstedes ved ankomsten i lufthavnen. Passet skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdet.

Bemærk: Er du ikke skandinavisk statsborger, eller har du flygtningepas, fremmedpas el. lign., kræves der i nogle tilfælde visum til Dubai og Emiraterne. Vi anbefaler, at du rådfører dig med gældende visumregler på Udenrigsministeriets hjemmeside eller på konsulatetet/ambassaden for det land, du ønsker at besøge.

Vi forestår gerne visumansøgningen på dine vegne. Visumansøgning koster 650 kr. Bemærk, at dette beløb ikke refunderes, hvis du får afslag på visum til Emiraterne.

Bemærk, at gæster pas udstedt i Qatar ikke vil blive tildelt visum til Emiraterne og at flere flyselskaber ikke må befordre passagerer med qatarsk pas til flere mellemøstlige lande, herunder Emiraterne.

Pas

Der accepteres ikke midlertidige pas eller pas, der er forlængede.

Børn skal uanset nationalitet have eget pas ved indrejse. Børn t.o.m. 4 år kan indrejse uden eget pas, hvis de er indskrevet i forældrenes pas.

Visum til destinationer i Europa og Tyrkiet

Du skal som udgangspunkt ikke bruge visum, når du som dansk statsborger rejser inden for EU eller til Tyrkiet. Vi henviser til det Danske Udenrigsministeriums vejledning om pas og visum, hvor du i højre side, kan vælge det specifikke land du påtænker at rejse til eller til det pågældende lands ambassade for yderligere information om pas og visum. Bemærk, at dit pas ved indrejse i Tyrkiet skal have et tomt opslag til visering.

Visum til vores destinationer i Asien

Du skal som udgangspunkt ikke bruge visum i op til 90 dage, når du som dansk statsborger rejser i Asien. Vi henviser til det Danske Udenrigsministeriums vejledning om pas og visum, hvor du i højre side, kan vælge det specifikke land du påtænker at rejse til eller til det pågældende lands ambassade for yderligere information om pas og visum.

Vi gør opmærksom på at det Danske Udenrigsministeriums oplysninger er vejledende, og at du anbefales at kontakte det pågældende lands ambassade/konsulat i tvivlstilfælde.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

En flyrejse på tre timer dræner din krop for omkring 1,5 liter vand

Vent venligst

Din anmodning behandles...