Aarhus Airport er en lufthavn i rivende udvikling. Lufthavnen ligger omkring 35 min. kørsel fra fx Aarhus centrum og 40 min. fra Randers ved byen Tirstrup på Djursland.

Listen over nye tiltag i Aarhus Airport er lang. Den tæller bla. ny sikkerhedskontrol, syv nye gates, nyt lounge- og restaurantområde og ny legeplads med fodboldbane og flysimulator og ikke mindst en udbygning af shopping-faciliteterne, så du kan starte din gode rejseoplevelse med kvalitets-shopping inden afgang.

Aarhus Airport tilbyder gratis parkering for Rejs med Bonus/Atlantis’ chartergæster. Du får også gratis wifi, og du kan leje beskyttelsestasker og flight cases fra Airshells Denmark til klapvogne, barnevogne, cykler og andet sportsudstyr.

Gratis bilparkering til Rejs med Bonus/Atlantis’ chartergæster

I Aarhus Airport er vi glade for at kunne tilbyde vores chartergæster til Egypten gratis parkering. I lufthavnen er der mere end 1.500 parkeringspladser til rådighed for vores gæster – fordelt på tre parkeringsområder. Parkeringsområderne i lufthavnen er både videoovervågede og oplyste, og bagagevogne er selvfølgelig tilgængelige.

Sådan gør du
  1. Parker din bil i en af de afmærkede båse i ”P1” eller ”P3”, som alle er bomfrie. Ved indkørsel til lufthavnens parkeringsområde scannes bilens registreringsnummer automatisk. Gratis parkering vil fremgå af dit rejsebevis, som skal fremvises ved check-in.
  2. I forbindelse med check-in skal du samtidig registrere din bil online inde i lufthavnen. Dette foregår på en iPad samtidig med, at du checker in ved Passager Service-skranken.

For hjælp inden for lufthavnens åbningstid kan Passager Service kontaktes på tlf. 87 75 70 00. Uden for lufthavnens åbningstid kontaktes Security på tlf. 87 75 70 82.

Med bus til og fra lufthavnen

925X flybus til og fra Aarhus
Der er busforbindelse mellem Aarhus city og Aarhus Airport i direkte tilknytning til rute- og charterfly. Bussernes afgangstider er så vidt muligt tilpasset flyenes. Turen fra Aarhus Hovedbanegård tager cirka 45-50 minutter, og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs.

Flybussen håndteres af Midttrafik – se køreplan her.

Rutebus til og fra Randers og Ebeltoft
Fra Aarhus Airport er der busforbindelse til og fra Randers og Ebeltoft med rutebus. Bussen afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken. Turen fra Randers tager ca. 60 minutter, og turen fra Ebeltoft ca. 20 minutter.

Tjek Rejseplanen her

Gratis bilparkering til Rejs med Bonus/Atlantis’ chartergæster

Gratis wifi i lufthavnen

Nyt lounge- og restaurantområde

Udlejning af beskyttelsestasker fra Airshells

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Lufthansa er verdens største indkøber af kaviar med et indkøb på over 10 tons per år

Vent venligst

Din anmodning behandles...