Udflugtspakke: Byrundtur i Sharm el Sheikh samt en båd- og snorkeltur til Ras Mohamed.

Sharm el Sheikh er meget mere end koralrev, shopping og restauranter. På vores hyggelige byrundtur får du et helt nyt indblik i mangfoldigheden, når vi kører udenfor hotelområderne og oplever egypternes eget Sharm el Sheikh. Selv om Egypten overvejende er et muslimsk land, lever både muslimer og kristne side om side i Sharm el Sheikh. Vi kommer forbi Sharm el Sheikhs største moské, El Moustafa-moskéen, og besøger den smukke koptiske kirke, hvis betagende glasmosaikker er et unikt syn.

Turen afsluttes med et besøg i Sharm el Sheikhs gamle bydel, Old Market, hvor vi oplever det lokale liv i basaren, og du får rig mulighed for at afprøve dine evner i at prutte om prisen på vandpiber, lædervarer, tekstiler og meget, meget andet.

båd- og snorkelturen til Ras Mohamed nyder vi en dag i selskab med de farvestrålende fisk og smukke koralrev i nationalparken, nogle af de flotteste i Rødehavet. Er vi heldige, møder vi delfiner i løbet af turen. Du får en introduktion til snorkling, som kan læres på få minutter hvis du ikke allerede mestrer teknikken. Har du mere lyst til at slappe af, kan du også nyde solens stråler på dækket på båden.