Til lands og til vands i Sharm

Sharm el Sheikh er meget mere end koralrev, shopping og restauranter. På vores hyggelige byrundtur får du et helt nyt indblik i mangfoldigheded, når vi kører væk fra turistområderne og oplever egypternes eget Sharm el Sheikh. Selv om Egypten overvejende er et muslimsk land, lever både muslimer og kristne side om side i Sharm el Sheikh. Vi kommer forbi Sharm el Sheikhs største moské, El Moustafa-moskéen, og besøger den smukke koptiske kirke, hvis betagende glasmosaikker er et unikt syn.

Turen afsluttes med et besøg i Sharm el Sheikhs gamle bydel, Old Market, hvor vi oplever det lokale liv i basaren, og du får rig mulighed for at afprøve dine evner i at prutte om prisen på vandpiber, lædervarer, tekstiler og meget, meget andet.

Nyd en dag i selskab med de farvestrålende fisk og smukke koralrev i nationalparken Ras Mohamed, nogle af de flotteste i Rødehavet. Er vi heldige, møder vi delfiner i løbet af turen. Du får en introduktion til snorkling, som kan læres på få minutter hvis du ikke allerede mestrer teknikken. Har du mere lyst til at slappe af, kan du også nyde solens stråler på dækket på båden.

På denne tur får du også muligheden for at tage et introdyk under kyndig vejledning fra en dykkerinstruktør, hvor du kommer ned på 5-6 meters dybde i fuldt dykkerudstyr.

Information

Pris pr.voksen: 399,- (Introdyk kan tilkøbes for 190,-)

Pris pr. barn (5-11 år): 199,- (Introdyk kan tilkøbes for 190,- og barnet skal være fyldt 10 år)

Sprog: Dansk rejseleder (ved lav tilmelding kan engelsk rejseleder forekomme på bådturen).

Hvad er inkluderet: Dansk rejseleder, frokost på båd- og snorkelturen samt entre til Ras Mohamed Nationalpark.
Turene er ekskl. drikkevarer.

Varighed: Byrundturen er en halvdagstur, der starter sen eftermiddag. Båd- og snorkelturen er en heldagstur. Udflugterne kører på forskellige dage, og vores rejseledere giver nærmere information om dette ved ankomst.

Hvad skal medbringes: Pas, lommepenge/drikkepenge, badetøj, håndklæde og solcreme

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Lufthansa er verdens største indkøber af kaviar med et indkøb på over 10 tons per år

Vent venligst

Din anmodning behandles...