Udflugtspakke: Byrundtur i Hurghada samt Båd- og snorkeltur til Giftun

Kom med, når vi sammen tager på opdagelse i Hurghadas vidt forskellige bydele, hvor vi fortæller om byens befolkning og den egyptiske kultur. En udflugt, der giver en god introduktion til livet i Hurghada og et overblik over alt, hvad byen har at byde på.

Vi kører i bus gennem byen og gør undervejs stop ved en moské og en koptisk kirke, hvor guiden fortæller om islam og de egyptiske kristne, kopterne, der udgør et større mindretal i Hurghada. Vi besøger den smukke, nye marina og oplever lysene og livet i det moderne centrum, Sekkala. Vi besøger naturligvis også basaren, hvor du både får et par fif til, hvordan du opnår den bedste pris, og tid på egen hånd til at gå på opdagelse. Vi afslutter byrundturen med en god middag.

På en flot sejltur til den smukke ø Giftun bliver der rig lejlighed til at bade og snorkle ved de koralrev, som Rødehavet er kendt for, og hvor I kan opleve farverige fisk og et marineliv, som vi ellers kun ser i akvarierne herhjemme.

At snorkle kræver ingen særlige forudsætninger, og det er ikke mere fysisk krævende end en almindelig svømmetur. Snorkling kan læres af enhver – uanset alder – der føler sig tryg i vandet. Men selv hvis du ikke er vild med at snorkle, er det en dejlig udflugt. En flot og hyggelig sejltur med rig mulighed for at slikke sol på dækket.

Vi sejler ud til to eller tre af revene, men hvilke, vi lægger til ved på den pågældende tur, afhænger af vejr, vind og strømforhold. På alle dagens snorkelstop kan vi opleve de regnbuefarvede papegøjefisk, blåprikkede rokker, solgule sommerfuglefisk, stribede sergeantfisk, store koralbarser, aflange trompetfisk, muræner og meget mere. Hvis vi er heldige, møder vi også legesyge delfiner

Med ombord er en snorkelinstruktør, der giver en kort introduktion til at bruge udstyret. Føler du dig knap så tryg i vandet, kan du låne en svømmevest, som gør snorklingen betydeligt lettere.

Ved frokosttid bliver der tilberedt en dejlig buffet, som vi indtager på dækket.