Ras Mohamed er en nationalpark, der ligger på sydspidsen af Sinai, og som blev oprettet i 1983 for at beskytte det unikke marine liv i området.

Vi stopper undervejs ved interessante steder: mangrove-kanalen, Sinai halvøens sydligste punkt, den skjulte bugt, jordskælvspalten, saltsøen og til sidst slapper vi af i en beduin café i Marsa Bareika, hvor der også er tid til at snorkle eller svømme.

På denne tur oplever du et helt anderledes Sharm el Sheikh. Naturen på denne tur afspejler i høj grad hvordan Sharm el Sheikh så ud for mere end 40 år siden, før området blev en populær badeby.

For de snorkelinteresserede er der mulighed for at snorkle to steder – i Suez Bugten og i Marsa Bareika. Er du ikke snorkler, er der masser af dejlig natur at nyde undervejs. Og det er stedet, hvor vi kan se de to farvande omkring Sinai-halvøen, Suez Golfen og Aqaba Golfen, mødes.

Inden vi kører ind i Nationalparken, stopper vi et sted, hvor du kan leje snorkeludstyr. Er du ikke snorkler, er der masser af dejlig natur og udsigter at nyde undervejs.