Endagstur til Cairo med fly

Oplev storbyen Cairo, pyramiderne og Det Egyptiske Museum

Når nu I er så tæt på, bør I ikke snyde jer selv for et besøg ved pyramiderne og Det Egyptiske Museum med Tutankhamons fantastiske guldsamling. Vil I ikke bruge to dage af jeres ferie på en udflugt til Cairo kan I nøjes med denne døgnudflugt med fly, hvor I udelukkende ser højdepunkterne. 

Vi tager af sted til lufthavnen tidligt om morgenen. Her skal vi flyve til Cairo, en tur på ca. 50 min. Når vi ankommer til Cairo skal vi se det eneste af oldtidens syv vidundere, der står endnu – Keopspyramiden – samt de to andre mægtige pyramider på Giza-plateauet opført af faraonerne Kefren og Mykerinos ca. 2500 år før vores tidsregning. Vi skal også se den gådefulde Sfinx og Kefrens imponerende daltempel. 

Herefter venter de mange enestående fund på Det Egyptiske Museum, der rummer verdens største egyptologiske samling. Vi skal naturligvis først og fremmest se barnekongen Tutankhamons fantastiske gravskat med den berømte gyldne dødsmaske, mumiekisten i 110 kg rent guld, de uvurderlige smykker, de forgyldte stridsvogne, våben og meget mere. Der bliver også tid til at gå lidt rundt på museet på egen hånd og f.eks. se mumiesalen med de velbevarede kongemumier. Entré til mumiesalen er dog ikke inkluderet i udflugtsprisen.

Undervejs stopper vi ved et papyrusinstitut for at se, hvordan papyrus i dag bliver forarbejdet efter den mange tusind år gamle metode.

Fordi vi flyver til Cairo har man rigtig god tid på de forskellige steder og man er udhvilet til at tage imod de mange sanseindtryk som Cairo har at byde på. Vi flyver hjem igen midt på aftenen.

Information

Pris fra Sharm el Sheikh: Voksen: fra DKK 1.425,- / Barn (2-11år): fra DKK 1.200,- / Barn (0-2 år): fra DKK 910,- (bemærk venligst, at børn under 2 år ikke får eget sæde på flyet);
Prisen kan variere afhængig af antal deltagere

Pris fra Luxor: Voksen: DKK 2.625,- / Barn (2-11år): DKK 1.875,- / Barn (0-2 år): DKK 910,- (bemærk venligst, at børn under 2 år ikke får eget sæde på flyet)

Pris fra Hurghada, El Gouna og Soma Bay: Voksen: DKK 1.840,- / Barn (2-11år): DKK 1.350,- / Baby (0-2 år): DKK 910,- (bemærk venligst, at børn under 2 år ikke får eget sæde på flyet)

Mødested: Afhentning på dit hotel

Start: Spørg din rejseleder

Sprog: Engelsk

Andet: Entré til pyramiderne, bådmuseet ved pyramiderne samt mumie udstillingen på det Egyptiske Museum indgår ikke i prisen.

Eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide er ikke inkluderet.

Bemærk, denne udflugt kan ikke annulleres når den er betalt, da der straks efter betaling, udstedes flybilletter.

Bemærk venligst, at der kræves min. 3 deltagere, for at udflugten kan gennemføres.

Hvad er inkluderet?: Transport, guideservice, frokost ekskl. drikkevarer.

Find hoteller i Egypten her

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Louvre er verdens mest besøgte museum med over 9 mio besøgende om året

Vent venligst

Din anmodning behandles...