Udflugt

Dyk Hurghada 1 dag/2 båddyk inkl. tank og bly.

Egypten - Hurghada-området

More available information

Dagsdyk og dykkerkursus i Hurghada-området

Bemærk, du bestiller dagsdyk og kursus under udflugter under din hotelbestilling.

Kysten på Egyptens østkyst har altid været et populært dykkerrejsemål. Nogle af Rødehavets mest navnkundige rev og vrag nås nemt med dagsbåd fra Hurghada. Mange af dykkerstederne her vejer tungt på de flestes top 10, og ét besøg er sjældent nok.

Tænker du på at tage dykkercertifikat og selv få syn for sagen, er Hurghada et godt bud. Her er masser af beskyttede områder, hvor du og din instruktør i ro og mag kan koncentrere dig om uddannelsen og samtidigt få en helt unik oplevelse under havets overflade.

Vores dykkercenter i Hurghada

I Hurghada har vi i flere år haft et godt samarbejde med James & Mac Diving Center/Blue Water Diving, som lever op til vores høje krav i forhold til professionalisme og sikkerhed. Dykning er sjovt, men det er også en aktivitet, som skal tages seriøst. James & Mac Diving Center/Blue Water Diving har mere end 25 års erfaring i Rødehavet og har dykkercentre i både den nordlige og den sydlige del af Hurghada. Så sparer du transporttid fra dit hotel.

Her under kan du læse mere om dagsdyk og dykkercertifikat, hvad det koster, og hvordan du bestiller det. Bemærk, at James & Mac uddanner dykkere efter Padi-konceptet.

Dagsdyk for certificerede dykkere

At bestille dagsdyk til din ferie i Hurghada er det nemmeste i verden: Find det hotel, du gerne vil bo på, og vælg under Udflugter i din bestilling det antal dagsdyk fra 1 til 5 dage, du gerne vil tilkøbe. Du skal ikke spekulere over at vælge center. Det klarer vi for dig helt automatisk i forhold til dit hotelvalg. Du bliver hentet på dit hotel om morgenen og kørt tilbage igen efter endt dykkerdag.

Der er stor variation på koralrevene fra nord til syd. I nord er det primært koralsøjler og toppe på sandbund, og jo længere sydpå du kommer, jo tættere kommer selve koralrevet på kysten. Man ser typisk napoleonsfisk, papegøjefisk, musketerfisk, juvelfanebarser, muræner, klovnfisk, havaborrer, dragefisk, kirurgfisk, kuglefisk, flagermusfisk og trompetfisk.

Vi arrangerer heldagsture med 2 dyk samt ture til vrag som Thistlegorm, Rosalie Moller og Abu Nuhas-vraget. Så vidt det er muligt, fordeles gæsterne i bådene efter både ønske og erfaring. Der er desuden mulighed for at dykke lige ved dykkecenteret.

Krav til dig som dykker

For at deltage i den almindelige dykning skal du som minimum have et verdensanerkendt Open Water Diver-certifikat samt udfylde en Medical Statement uden anmærkninger.

Nogle dyk kan kræve lidt mere af den enkelte dykker pga. strøm og dybde, og her kan dykkercentret/myndighederne kræve et større antal loggede dyk og højere certificering som fx Advanced Open Water eller dybdespeciale for at komme med. Det er derfor altid din erfaring, der afgør niveauet på turen.

Hvordan kommer du til dykkercenteret?
Vi har shuttle service til og fra samtlige af vores hoteller i Hurghada. Vi sørger med andre ord for, at du bliver hentet på dit hotel på et aftalt tidspunkt, og efter en dag fuld af dykning sørger vi også for, at du kommer tilbage til hotellet igen.

Priser

Dagsdyk i Hurghada

For at købe dagsdyk tilvælger du blot dine ønsker i din almindelige hotelbestilling her på hjemmesiden.

Dagsdyk James & Mac Dive Center/Blue Water Diving, Hurghada

1 dag 2 båddyk Kr. 388
2 dage 4 båddyk Kr. 758
3 dage 6 båddyk Kr. 1.128
4 dage 8 båddyk Kr. 1.508
5 dage 10 båddyk Kr. 1.698

Dagsdyk inkluderer pr. dag

 • 2 båddyk
 • Fyldt tank og bly
 • Transport hotel-dykkercenter t/r

Dagsdyk inkluderer ikke:

 • Permission/Registration Fee pr. dag: 7 € – betales lokalt
 • Dykkerudstyr ud over fyldt tank og bly
 • Drikkepenge – beregn 20 € til besætningen på båden (valgfrit)
 • Trykkammerbidrag pr. dag: 1 € – betales lokalt (frivilligt)
 • Vand/sodavand pr. stk 10 LE og kaffe/te pr. stk. 5 LE
 • Frokost og en sodavand på båden: 100 LE (frivilligt)
 • Vi tager forbehold for evt. afgifter og fees, der måtte blive indført eller ændret af de lokale myndighederne efter bestilling af rejsen.

Dykkerkurser og certifikater

Vil du gerne opleve den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade men har endnu ikke dykkercertifikat? Så er Rødehavet det helt rigtige sted at starte. Her er enestående dykkeroplevelser for både nybegyndere og øvede.

Dykning er ikke kun for de voksne. Allerede fra børnene er otte år gammel kan de begynde på lavt vand, og fra de er 10 år kan de tage Junior Scuba Diver – eller Junior Open Water Diver-kurser. Bemærk, at James & Mac uddanner efter Padi-konceptet.

Dykning og helbred

Deltagelse i et dykker-kursus forudsætter, at du kan svømme og føler dig tryg i vandet, at du ikke lider af epilepsi, astma, hjerteproblemer eller andre sygdomme, der kan påvirke dig under vandet, og at du ikke tager medicin, der er uforenelig med dykning. Du skal bestå en 200 meters svømmeprøve, og du skal underskrive en helbredserklæring.

Du finder helbredserklæringen, når du bestiller Open Water-certifikat under din rejsebestilling. Udfyld den og medbring den til dykkercentret. Er der spørgsmål, du må svare nej til, skal du medbringe en lægeerklæring fra din egen læge til dykkercentret.

Vi anbefaler, at du bestiller dykkerkurser hjemmefra, for så er du sikret en plads på holdet.

Open Water Diver-kursus, pris kr. 2.148

Dette begynderkursus tager 3-4 dage at gennemføre og inkluderer to dagsture på havet med dykkerbåd, hvorfra der dykkes to gange pr. dag. Før dette får du indføring i dykning via dyk på lavt vand eller i pool samt en grundig teorigennemgang. Med Open Water-beviset i hånden må du dykke over det meste af verden ned til 18 meters dybde.

Alt udstyr er inkluderet i kursusprisen, men selve certifikatet koster 40 €, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset. Priserne er desuden eksklusive dykkermanual, som du kan bestille gennem Atlantis Rejser. Vi kan sende manualen til dig med anbefalet post i Danmark for kr. 755. Eller du kan hente den på Atlantis Rejsers kontor i Købenahavn for kr. 555.

Advanced Open Water, pris kr. 1.588

Advanced er en udbygning af Open Water-certifikatet, hvor du efter endt forløb må dykke ned til 30 meters dybde. Kurset tager som regel to dage at gennemføre og inkluderer fem dyk. Kursusprisen er ekskl. selve certifikatet, som koster 40 €, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset.

Scuba Review, pris kr. 588

Har du ikke dykket de sidste 12 måneder, skal du have et genopfriskningskursus, et Scuba Review, før du må dykke igen.

Open Water-kursus Referral (2 dage med 4 dyk), pris kr. 1.028

Der er åbenlyse fordele ved at tage dit dykkercerfikat i Danmark, men vil du helst undgå at bruge kostbar ferietid på at terpe dykkerteori? Og at lave træningsdyk i en kold dansk sø, hvor du ikke kan se en hånd for dig? Så tag dykkerteorien og pooløvelserne hjemmefra med danske instruktører og materiale. Med en referral (en henvisning) kan du gennemføre den sidste del af kurset blandt farverige fisk og koraller i blåt, tropisk vand. What’s not to like?

Kursusprisen er ekskl. selve certifikatet, som koster 40 €, som du betaler direkte til dykkercentret, når du har gennemført kurset.

Intro-dyk

Vil du gerne lige teste den fantastiske og farvestrålende verden under havets overflade, inden du evt. bestemmer dig for at tage et dykkercertifikat? Så er et Introdyk i Rødehavet det helt rigtige sted at starte. Stig ombord på vores dykker-dagsbåd og få en dejlig dag på vandet sammen med både fritidsdykkere og professionelle dykkere.

Vores dykkerinstruktør forklarer om udstyr og sørger for, at du er klædt godt på til at opleve verdenen under overfladen. Sammen med instruktøren dykker du ned på en 6 m vand i en halv times tid, og du bliver ført sikkert og bekvemt rundt på revet blandt farvestrålende fisk og koraller.

 • 1 x introdyk fra båd til vraget Balena, pris kr. 298,-
 • 1 x introdyk fra båd (halvdagstur), pris kr. 298,-

Find den rigtige pakke til din ferie

Dyk Hurghada 1 dag/2 båddyk inkl. tank og bly.

En dag på revene ud for Hurghada med to dyk fra båd. Husk du kan leje fuldt udstyr for 21 euro pr. dag.

Pris

Adult 388,- DKK

Flere udflugter i Hurghada-området

Vælg interesse og find flere udflugter

Quad bikes og beduiner (Hurghada), 3 timer min. 16 år

Egypten - Hurghada-området

Voksen 265,- DKK

7 Bft KH Kitesurf udstyrsleje i 2 dage.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 1348,- DKK

7 Bft KH Kitesurf udstyrsleje i 3 dage.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 1778,- DKK

7 Bft KH Kitesurf udstyrsleje i 5 dage.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 2458,- DKK

7 Bft KH Kitesurf udstyrsleje i 7 dage.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 2948,- DKK

7 Bft KH Kitesurf begynderkursus inkl. fuldt udstyr.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 5248,- DKK

7 Bft KH Kitesurf refresher 1 dag inkl. udstyr.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 1188,- DKK

7 Bft KH Kitesurf semi-privat 1 dg med 4 t kursus (start på begynderkursus).

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 2048,- DKK

7 Bft KH Kitesurf storage og strandbrug 1 uge.

Egypten - Hurghada-området - Soma Bay

Voksen 738,- DKK

Ostbredden og Vestbredden i en samlet pakke

Egypten - Hurghada-området

Barn (0-5 år) 375,- DKK

Barn (6-120 år) 790,- DKK

Til lands og til vands i Hurghada

Egypten - Hurghada-området

Barn (0-4 år) 0,- DKK

Barn (5-11 år) 285,- DKK

Voksen 485,- DKK

Strand- og snorkeltur til Sharm el Naga

Egypten - Hurghada-området

Barn (0-3 år) 0,- DKK

Barn (4-11 år) 225,- DKK

Voksen 415,- DKK

Dyk Hurghada 2 dage/4 båddyk inkl. tank og bly.

Egypten - Hurghada-området

Voksen 758,- DKK

Dyk Hurghada 3 dage/6 båddyk inkl. tank og bly.

Egypten - Hurghada-området

Voksen 1128,- DKK

Dyk Hurghada 4 dage/8 båddyk inkl. tanke og bly.

Egypten - Hurghada-området

Voksen 1508,- DKK

Dyk Hurghada 5 dage/10 båddyk inkl. tank og bly.

Egypten - Hurghada-området

Voksen 1698,- DKK

Dyk Hurghada Kursus for begyndere: Open Water-kursus.

Egypten - Hurghada-området

Voksen 2148,- DKK

Dyk Hurghada Kursus for videregående: Advanced Open Water Diver

Egypten - Hurghada-området

Voksen 1588,- DKK

Dyk Hurghada Referral til Open Water Diver - 2 dage med 4 dyk

Egypten - Hurghada-området

Voksen 1028,- DKK

Dyk Hurghada Padi Scuba Review genopfriskningskursus

Egypten - Hurghada-området

Voksen 588,- DKK

Voksen 588,- DKK

Dyk Hurghada Discover Scuba med 2 dyk

Egypten - Hurghada-området

Voksen 588,- DKK

Dyk Hurghada 1 dag/2 båddyk inkl. tank og bly.

Egypten - Hurghada-området

Dyk Hurghada Intro-dyk fra båd på husrevet med vraget Balena

Egypten - Hurghada-området

Voksen 298,- DKK

Dyk Hurghada Check-dyk (halv dag med 1 båddyk)

Egypten - Hurghada-området

Voksen 248,- DKK

Katamarantur

Egypten - Hurghada-området

Barn (0-2 år) 0,- DKK

Barn (3-11 år) 255,- DKK

Voksen 415,- DKK

Båd- og snorkeltur til Mahmya

Egypten - Hurghada-området

Barn (0-2 år) 0,- DKK

Barn (3-11 år) 365,- DKK

Voksen 700,- DKK

Hurghada Bytur inkl. middag

Egypten - Hurghada-området

Barn (0-5 år) 45,- DKK

Barn (6-11 år) 115,- DKK

Voksen 190,- DKK