En flot sejltur med rig mulighed for at bade og snorkle ved de koralrev, som Hurghada er så kendt for, og hvor I kan opleve farverige fisk og et marineliv, som vi ellers kun ser i akvarierne derhjemme.

I Hurghada ligger de flotteste koralrev et stykke ude fra kysten, og den bedste måde at opleve den fascinerende undervandsverden på, er at tage på en bådtur til de flotteste af revene bl.a. bag ved Giftun-øerne.

At snorkle kræver ingen særlige forudsætninger, og det er ikke engang så fysisk krævende som en almindelig svømmetur. Snorkling kan læres af enhver – uanset alder – der føler sig tryg i vandet.

Men selv hvis du ikke er vild med at snorkle, er det en dejlig udflugt. En flot og hyggelig sejltur med rig mulighed for at slikke sol på dækket, tage sig en dukkert i det krystalklare vand, nyde en dejlig frokost og i det hele taget opleve Hurghada fra vandsiden.

Vi sejler ud til to eller tre af revene, men hvilke vi lægger til ved på den pågældende tur, afhænger af vejr, vind og strømforhold.

På alle dagens snorkelstop kan vi opleve de regnbuefarvede papegøjefisk, blåprikkede rokker, solgule sommerfuglefisk, nysgerrige antennefisk, stribede zebrafisk, store koralbarser, gennemsigtige trompetfisk, moræne-ål og meget mere. Hvis vi er heldige, møder vi også legesyge delfiner.

Med ombord er en snorkelinstruktør, der giver en kort introduktion til at bruge udstyret. Kunsten er ikke sværere, end at det kan læres på få minutter. Føler du dig knap så tryg i vandet, kan du låne en svømmevest, som gør snorklingen betydeligt lettere – det er en god idé til børnene.

Ved frokosttid bliver der tilberedt en dejlig buffet, som vi indtager på dækket.