Sunrise Sports – en verden af sport og ferie i strandkanten

Den bedste aktive ferie for hele familien i solskin året rundt

Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Sunrise Sports

Velkommen til en verden af sjove, spændende og sveddryppende aktiviteter som svømning, løb, crossfit, aerobic, dans, cykling og meget mere for hele familien – direkte ved Rødehavet. Med Sunrise Sports kan hele familien nyde både solen og det milde klima ved Rødehavet og samtidig dyrke yndlingssporten i nye omgivelser – du kan også bruge ferien til at kaste dig ud i en ny sportsgren og se, om det er noget for dig. Uanset hvad du vælger, står vores team klar til at guide og hjælpe dig og din familie til sportsoplevelser i særklasse

Aktiv ferie for hele familien

Sunrise Sports består af hele tre sammenhængende All Inclusive-hoteller af meget høj standard, der alle er beliggende direkte ud til havet og selvfølgelig byder på egen sandstrand. Her har du mulighed for at supplere sol og afslapning med en lang række aktiviteter, herunder fitness, aerobic, tennis, fodbold, svømning, cykling og løb. Langt de fleste aktiviteter er gratis.
Læs mere …

 

Fitness og holdtræning

Stort, veludstyret fitnesscenter med nye maskiner og frivægte. Tilstødende, udendørs crossfit-område. Fitnesscenteret kan benyttes gratis fra tidlig morgen til sen aften. Herudover tilbyder vore veluddannede instruktører holdtræning baseret på et alsidigt program, der kører alle ugens dage tilpasset sæsonen. Du kan bl.a. deltage i aerobics, stretch, yoga, dance, styrketræning og spinning.
Læs mere …

 

Fodbold

Sunrise Sports tilbyder noget så unikt som en 11-mands fodboldbane med naturligt græs af høj standard. Banen kan efter behov opdeles i mindre baner til eksempelvis 5- eller 8-mands fodbold.
Herudover er der en ny 5-mands fodboldbane med kunstgræs.
Læs mere …

Tennis

Sunrise Sports råder over fire tennisbaner, der frit kan benyttes – bemærk, der betales et mindre tillæg for lys. Tennisketcher og bolde kan lejes.
Læs mere …

Cykling

På Sunrise Sports’ eget cykelcenter kan du leje racercykler af høj kvalitet. Der arrangeres dagligt cykelture af varierende distance langs Rødehavskysten.
Læs mere …

Svømning

I en af lagunerne ud for Sunrise Sports er der anlagt 5 baner á 25 meters længde i saltvand, hvor du kan svømmetræne i det altid behagelige Rødehav. Desuden findes der et professionelt svømme-stadion med 50 m OL-pool mindre end 10 minutters kørsel væk.
Læs mere …

Dykning og snorkling

Sunrise Sports råder over egen dykkerskole, hvor kvalitet og sikkerhed er i absolut top. Her har du mulighed for at leje udstyr, tage dykkercertifikat og deltage i dykkerture med garanti for enestående oplevelser under Rødehavets overflade.
Læs mere …

Windsurfing og kitesurfing

Hurghada er kendt som et af verdens bedste steder for såvel wind- som kitesurfing året rundt, og Sunrise Sports byder på egen surf-skole, hvor du både kan leje udstyr og deltage i kurser.
Læs mere …

Sjov for alle i familien

Sunrise Sports tilbyder også alle mulige andre aktiviteter som beachvolley, boule, basket, bueskydning og andre sjove spil for hele familien. Og ikke mindst så har Sunrise Sports en kæmpestor Aquapark med 11 sjove vandrutsjebaner i alle mulige farver og forløb, så alle i familien kan få en sjov og plaskvåd oplevelse sammen.
Læs mere …

Her kan du booke dit ophold

Vælg mellem områdets tre dejlige resorts, hvor du får adgang til alle sports-aktiviteterne, vandland med 11 vandrutsjebaner og et lækkert All Inclusive-program.

På Sunrise Sports kan du dyrke yndlingssporten i nye omgivelser. Du kan også bruge ferien til at kaste dig ud i en ny sportsgren og se, om det er noget for dig. Uanset hvad du vælger, står vores team klar til at guide og hjælpe dig og din familie til sportsoplevelser i særklasse.

 

Sunrise Select Garden Beach Resort

Populært familiehotel af høj kvalitet med omfattende All Inclusive-program. Direkte beliggende ved børnevenlig strand.

Sentido Mamlouk Palace Resort

Stort og velfungerende familiehotel med All Inclusive og dejligt poolområde. Direkte ved stranden.

Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort

5-stjernet luksus med fantastisk poolområde, egen lagune og All Inclusive. Egnet til både par og familier.

 

Læs mere nedenfor og vælg det resort, der passer dig bedst. Når du bestiller, så husk venligst at vælge den GRATIS pakke under udflugter, der giver dig adgang til holdtræning m.m.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Boeing 747-flyene har på verdensplan tilbagelagt mere end 78 billioner kilometer, svarende til 101.500 ture til månen tur/retur

Vent venligst

Din anmodning behandles...