16 juni 2021

Smag den søde nationaldrik

by atlantisrejser
Læs denne artikel i
2 minutter
Inspiration
148 andre
Sharing is caring
Del med andre

Kunsten at brygge te

Kunsten at brygge te er først og fremmest baseret på erfaring. 

Lokalt kalder de teen for marokkansk whisky, men der er nu ingen alkohol i – kun mynte – og sukker. Marokko er faktisk stor importør af te fra Kina, men landet har en hel masse urteblandinger, som dyrkes og bruges flittigt i teblandinger. 

Marokkansk myntete er den mest berømte teblanding i landet, og mynte dyrkes hele året rundt.

Sådan gør du:

Kog vand.

Hæld kogt vand og løs te i en kedel, og sæt kedlen over medium varme. Lad det simre uden låg i 3 minutter.

Tag kedlen af varmen og tilsæt hurtigt mynteblade og sukker.

Hæld teen over i kop, og hæld den derefter tilbage i kedlen. Hold kedlen et par meter over koppen, mens du hælder. Gentag dette trin et par gange, så sukkeret blandes fuldstændigt.

God fornøjelse! Eller som berberfolket her siger, p’scharacha!

Also interesting