Rhodos i skoleferien

Rhodos er kun 70 kilometer lang, og kun få steder får du så koncentreret en oplevelse. Her er de smukkeste landskaber. Dybgrønne graner og cypresser knejser stolt på de golde klipper, og citrustræer, vinranker og oliventræer vokser tæt, så snart der er en plet frugtbar jord. Kør op i de golde bjerge og nyd den utrolige udsigt over Middelhavet, og find din helt egen yndlingsstrand langt fra stress og jag.

Historiens vingesus på Rhodos

Seværdigheder som den antikke Akropolis i Lindos og Johannitter-riddernes gamle fæstning i Rhodos By er Rhodos’ vartegn. Når du står her, er det umuligt ikke at blive grebet af historiens vingesus. Besøg også Sommerfugledalen, der er et af Rhodos’ mest naturskønne steder og hjem for titusindvis af eksotiske sommerfugle i sommermånederne. I Middelalderen var Rhodos base for de magtfulde Johannitter-riddere, der har sat deres aftryk på hele øen. Tydeligst ses arven efter Johannitterne i den gamle bydel i Rhodos By, der er på UNESCOs liste over Verdenskulturarv.

Rhodos by med by- og strandliv

Rhodos’ hovedstad er på én gang en af Europas mest autentiske middelalderbyer og en pulserende ferieby med alt, hvad dertil hører af lækre strande, restauranter, barer og forretninger. Fordi byen ligger på en spids landtange, er du omgivet af vand på tre sider, og det skaber helt optimale forudsætninger for at nyde det lune Middelhav. Byens mest populære strande er Elli Beach og Windy Beach, der også er windsurfernes foretrukne tilholdssted på grund af den friske vind. Mandraki-havnen er byens andet centrum.  Rhodos by har i højsæsonen et livligt natteliv med lang bargade, men også mange  tavernaer, hvor der serveres lækre fiskeretter med fisk, der lige er hevet op af havet.

Læs mere om feriemålene her

  • Rhodos by
  • Ialyssos
  • Ixia
  • Kalithea
  • Faliraki
  • Afandou
  • Lindos
  • Kiorari

Klik på din udvalgte afgangsdato for at komme til rejsebestillingen.

Afrejse Varighed Pris fra Fly fra Ankomst
13. juli 8 dage 3.730 kr. København Rhodos (RHO)
20. juli 8 dage 3.642 kr. København Rhodos (RHO)
27. juli 8 dage 3.755 kr. København Rhodos (RHO)

Hvis du er vild med Rhodos, men ingen af ovenstående afgange passer dig? Så klik på en af priserne og få adgang til at justere din søgning helt som du selv vil. Det gælder alt fra afrejselufthavn, dato og rejselængde.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Bangkok er den mest besøgte by i verden. Hvert år besøger mere end 20 mio turister Bangkok

Vent venligst

Din anmodning behandles...