Rhodos – direkte charterfly fra Aarhus og København

....flyv hver fredag fra 25. juni

Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Bestil din sommerferie til Rhodos nu…

    • Flyv direkte til Rhodos
    • Afgang fredage med charterfly fra 25. juni til 22. oktober.
    • Fra både Aarhus Airport og København.
Rhodos – ferie på din måde

Rhodos er den græske ferieklassiker, du aldrig får nok af. Øen er nem og hurtig at finde rundt på, så du har muligheden for at tilpasse ferien helt efter dine egne ønsker.

Du kan kombinere dejlige badestrande og varmt, blåt vand med skønne aftener på lækre restauranter og hyggelige barer. Og du kan vælge mellem alt lige fra indkvartering kun med morgenmad til Ultra All Inclusive. Er du til hiking og vandring eller cykling? Så byder Rhodos på fantastisk natur, du sent vil glemme.

Vi flyver hver fredag fra 25. juni til og med 22. oktober fra både København og Aarhus Airport. Læs mere om Aarhus Airport her – du får fx gratis parkering som chartergæst fra Rejs med Bonus.

Husk! Du kan ændre afrejse til en ny dato frem til 30 dage før oprindelig afrejse.
Du kan også ændre til andre af vores charterrejsemål som fx Rødehavet.
Læs mere her.

Vi har også gjort det nemt for dig at få et overblik over vores hoteller på det tidspunkt, hvor du ønsker at holde ferie på Rhodos.

Rhodos - hvor skal jeg bo?

Der stor forskel på, hvor på øen du vælger at holde din ferie. Her er en oversigt, der kan inspirere dig til at vælge det helt rigtige feriested for dig og din familie.

Læs mere

Rhodos rundt på cykel

Gennem de senere år har flere og flere cykelentusiaster fået øjnene op for Rhodos som cykeldestination. Især midt på øen og i de sydlige områder er der god plads på vejene, der som oftest er af fin kvalitet.

Læs mere

Vandring i fantastisk natur

Rhodos byder på rigtigt fine muligheder for vandreture og hiking i den smukkest tænkelig natur. Navnlig midt på øen og i de sydlige egne finder du masser af uberørt natur med gode ruter af forskellige sværhedsgrader.

Læs mere

Rhodos har en kulturhistorie, der tiltrækker lige så mange besøgende som de lækre strande og det berømte græske køkken. Besøg øen, hvor moderne sommerliv møder traditionel græsk levevis. Rhodos’ kyster er oversået med uspolerede fiskerlejer, hvor du kan tage plads på en lokal taverna og betragte de lokale, der lever, som de har gjort i generationer. Læs meget mere om Rhodos her.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Louvre er verdens mest besøgte museum med over 9 mio besøgende om året

Vent venligst

Din anmodning behandles...