Velkommen til Rejs med Bonus

Rejs med Bonus er et rejseunivers til dig, der er medlem af Coop. Vi vil nemlig gøre det nemt for dig at finde en rejse og få overblik over, hvor meget Coop-bonus den enkelte rejse giver. Coop-bonus gør godt efter ferien, for det er rigtige penge, der er lige til at handle for i Coops butikker. Du får mindst 5 % Coop-bonus på alle typer rejser, og det gælder uanset, hvornår du bestiller. Langt de fleste rejser er desuden fleksible i forhold til afrejsedato og varighed.

Så meget får du i Coop-bonus

  • 5 % på pakkerejser
  • 10 % på hotelbookinger (kun hotel og ikke med fly)
  • 10 % på specialrejser (udvalgte temarejser, krydstogter, rundrejser)

Sådan får du Coop-bonus hos Rejs med Bonus

  1. Bestil din næste ferie på rejsmedbonus.dk
  2. Indtast dit Coop-medlemsnummer
  3. Nyd ferien og køb efterfølgende ind for din Coop-bonus i Coops butikker. Din bonus bliver sat ind på din Coop-medlemskonto senest 21 dage efter, du er kommet hjem fra rejsen.

Tjek rejsmedbonus.dk, når du drømmer om ferie

Rejs med Bonus er altid undervejs og præsenterer dig løbende for nye rejsemål og hoteller på rejsmedbonus.dk – og det gælder også nye måder at rejse på. Du kan derfor se frem til altid at kunne købe kvalitetsrejser til attraktive priser – ovenikøbet med bonus.

Er du endnu ikke medlem af Coop?

Mere end 1,8 mio. danske husstande er allerede medlem af Coop. Bliv medlem i dag, så får du bl.a. attraktive medlemsrabatter og bonus, når du handler. Som medlem af Coop optjener du også bonus gennem vores partnere. Bonus er rigtige penge, som du altid kan betale med i vores butikker eller på Coop.dk.

Bliv medlem af Coop her

Stort udvalg af destinationer

Rejs med Bonus tilbyder rejser til mange forskellige lande i hele verden, og på vores langdistanceruter flyver vi med nogle af verdens bedste flyselskaber, herunder Singapore Airlines, Qatar Airways, Emirates Airlines og Thai Airways. Vi kan derfor tilbyde en flyrejse med 5-stjernede flyselskaber til en lang række populære destinationer, her i blandt flere destinationer i Sydøstasien, som f.eks. Thailand, Malaysia, Bali eller Singapore m.fl. Vi tilbyder også rejser og ferie i spændende ø-riger som Seychellerne og Maldiverne.

Lige nu kan du vælge mellem alt lige fra solferie, storbyferie og til aktiv ferie med sport – mulighederne er mange, og der er endnu flere på vej.

Pakkerejse med rejselederservice (charterrejse)

En pakkerejse med rejselederservice er en pakkerejse til en af vores destinationer i Egypten, herunder Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna, Soma Bay, Luxor, Krydstogt på Nilen og rundrejser i Egypten.

På en rejse til en af ovenstående destinationer tilbyder vi dansktalende eller engelsktalende rejselederservice og vores rejseledere vil være til stede i lufthavnen, på vores hoteller og på udvalgte udflugter. En pakkerejse med rejselederservice ligger fast på bestemte afrejsedage, og vi flyver direkte til det enkelte rejsemål.

Pakkerejse med hotel og rutefly

Vi tilbyder et stort antal destinationer i hele verden, hvor du på dine præmisser selv kan sammensætte den helt perfekte rejse. Denne pakkerejseform er fleksibel, og du kan derfor selv vælge præcis hvilke dage, du ønsker at rejse på, og hvilket flyselskab, du ønsker at flyve med. Bemærk venligst, at på rejser med rutefly kan der være forskel på, hvad prisen inkluderer herunder: bagage og mad på flyet. Dette vil fremgår af din billet. Du vil altid kunne tilkøbe ekstra service hos flyselskaberne.

Vi foretrækker ærlighed

Vi foretrækker at være ærlige. Så ærlige, at vi mange steder har trukket en stjerne eller to fra de officielle hotelklassificeringer. Derfor vil du opleve, at vi kun har givet tre eller fire stjerner til det samme hotel eller krydstogtskib, som andre har givet flere stjerner.

Vi foretrækker også at være ærlige omkring de situationer, som kan opstå, når man rejser i lande, hvor ikke alt fungerer på samme måde, som vi er vant til fra Danmark. Derfor har vi udviklet en række gode råd, som vi vil opfordre dig til at læse, før du rejser.

Kontakt os

Ønsker du at blive kontaktet af os?

Skriv en mail til vores Salgsafdeling

Skriv en mail til Kundeservice

Ring til os på telefon 33 26 00 65. 

Åbningstider kontor:

Mandag-fredag kl. 10-17.

Vi har telefontid:

Man-fre kl. 10-17
Lør-søn lukket

Besøgsadresse i København

Rejs med Bonus
Parken, Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø

Bemærk, vi tager ikke mod kontant betaling.

Rejsearrangør

Rejs med Bonus / Global Travel Scandinavia ApS
CVR. 39945142
Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø

Rejsende er dækket af den danske Rejsegarantifonden nr. 3324.

Bankforbindelse
Danske Bank
Reg. 3001
Kto 13137536

IBAN:
DK 72 3000 0013 1375 36

BIC/SWIFT:
DABADKKK

Bemærk venligst, vi pålægger ikke kortgebyr, hvis du betaler med Dankort, Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard udstedt indenfor EU. Hvis du betaler med Visakort eller Mastercard udstedt udenfor EU, tillægges et gebyr på 2,6 %.

Presse
Alle pressehenvendelser bedes rettet til
Kommunikationschef Pernille Ammitzbøll

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Så får du spændende nyheder og gode rejsetilbud på mail.

*Vi giver ikke dine data videre, og du kan hurtigt og nemt afmelde dig igen via links i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.