Din rejse – alle priser er inkl. fly og hotel

Du har valgt en rejse med fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge at ændre og opgradere din flytur, inden du skal bestemme dig for, hvilket et af vores hyggelige hoteller du vil bo på.

Du har valgt en rejse med både fly t/r og ophold på hotel. Du kan nu vælge hvilket et af vores hyggelige hoteller, du vil bo på.

Booking af hotel

Nedenfor finder du en række hoteller, som matcher din søgning. Du kan benytte filtrene til venstre for at ændre visningen af hoteller, før du vælger

1. Dit flyvalg

2. Vælg hotel

Vælg hotel

Bali

Bali byder på et fantastisk klima, en smuk og dragende natur og en farverig og spændende kultur og historie. Bali er det oplagte sted for dig, der vil nyde solen, vandet og de lækre strande, mens du samtidig fylder kufferten med mindeværdige oplevelser.

Bali er nem at rejse rundt på, og grundet øens relativt beskedne størrelse kan du nå vidt omkring på din ferie. Naturen på den 90 km lange og 140 km brede ø varierer enormt fra den ene ende til den anden, og bør opleves, hvis du først er kommet til Bali.

Bali tilbyder

Skønne badestrande

Kultur og natur i rigelige mængder

Mulighed for ø-hop

Fascinerende templer

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Boeing 747-flyene har på verdensplan tilbagelagt mere end 78 billioner kilometer, svarende til 101.500 ture til månen tur/retur

Vent venligst

Din anmodning behandles...