KEOPS – 8 dage rundrejse

Gæsternes vurdering5

Luxor og rundrejser, Egypten

 • Egypten højdepunkter
 • Cairo og Nilkrydstogt inkluderet
 • Prisen inkluderer udflugtspakke

Ja

Wifi

Om hotellet

Har du kun en uge til rådighed og vil opleve det hele i mere komprimeret form, så er denne minirundrejse noget for dig.

Programmet begynder i Cairo med 2 nætter på hotel ved pyramiderne. Der er 2 dages udflugter i Cairo hvor vi besøger de store seværdigheder i Cairo her iblandt Pyramiderne og det Egyptiske Museum. Der flyves fra Cairo til Luxor hvor der er ophold ombord på 1. Kl. Nilkrydstogt  i 4 nætter fra Luxor til Aswan. Vi besøger de største seværdigheder i ruten fra Luxor til Aswan fra skibet. Efter Nilkrydstogtet flyves der tilbage til Cairo hvor den sidst nat tilbringer på hotel før turen går hjem til Danmark.

På denne rundrejse er fly fra København, indenrigsfly i Egypten, hotel i Cairo med morgenmad, Nilkrydstogt med helpension samt alle transfers og grundudflugtspakken er inkluderet i programmet.

Bemærk venligst:
* På dette program flyves der fra København hver lørdag til Cairo med Egypt Air. Tilslutningsfly fra Aarhus eller Aalborg kan tilkøbes separat.
* Udflugtspakken er inkluderet i prisen.

* Keops rundrejse udflugtspakke indeholder:
1. Udflugt i Cairo til Det Egyptiske Museum, og Citadellet inkl. frokost.
2. Udflugt i Cairo til Giza-pyramider, Sfinksen og Sakkara inkl. frokost
3. Kongernes dal, Hatshepsuts tempel, gravarbejderlandsbyen samt Memnon-kolosserne
4. Karnaktemplet
5. Kom Ombo-templet
6. Aswandæmningen, Philaetemplet og den ufærdige obelisk
Bemærk der er ikke garanti for dansktalende rejseleder i Cairo. 

Ekstraudflugter:
Disse udflugter er ikke inkluderet i selve udflugtspakken, men kan tilkøbes separat.
• Abu Simbel-templerne med bus.
• Besøg i nubisk landsby ved Aswan.
• Lyd- og lysshow i Philaetemplet i Aswan.

 

 

Hvorfor vælge KEOPS – 8 dage rundrejse

Kategori

 • Officiel kategori : 5

Måltider

 • Morgenmad
 • Helpension

Betaling

 • Visa
 • Mastercard

Hotel Facilities

 • Air condition
 • Restauranter
 • Pool
 • Wifi
 • Barer
 • Vaskeservice
 • Butikker
 • Reception 24/7

Værelsesfaciliteter

 • Satellit-/kabel-tv
 • Safe box
 • The/kaffe
 • Air condition
 • Badeværelse
 • Brusekabine
 • Hårtørrer
 • Minibar
 • Centralvarme

Bemærk venligst:
* I dette program flyves der fra København hver lørdag til Cairo med Egypt Air. Tilslutningsfly fra Aarhus eller Aalborg kan tilkøbes separat.

Priserne inkluderer:
* Fly København – Cairo t/r med Egypt Air
* Fly Cairo-Luxor og Aswan-Cairo
* Alle transport lufthavn-hotel t/r
* Keops udflugtspakken som indeholder:
1. Udflugt i Cairo til Det Egyptiske Museum, og Citadellet inkl. frokost.
2. Udflugt i Cairo til Giza-pyramider, Sfinksen og Sakkara inkl. frokost
3. Kongernes dal, Hatshepsuts tempel, gravarbejderlandsbyen samt Memnon-kolosserne
4. Karnaktemplet
5. Kom Ombo-templet
6. Aswandæmningen, Philaetemplet og den ufærdige obelisk
Bemærk der er ikke garanti for dansktalende rejseleder i Cairo. 

Ikke inkluderet:
* Visum til Egypten 21o kr. per pas- bestilles ved booking og leveres ved ankomst til Cairo. Pas gyldighed min. 6 måneder frem

Ekstraudflugter:
Disse udflugter er ikke inkluderet i selve udflugtspakken, men kan tilkøbes separat.
• Abu Simbel-templerne med bus.
• Besøg i nubisk landsby ved Aswan.
• Lyd- og lysshow i Philaetemplet i Aswan.

Andet:
Ombord på Nilkrydstogtet kan der i kahytterne på nederste dæk forekomme både støj, rysten og diesellugt fra maskinrummet og fra andre skibe, der lægger til ved samme kaj. Vi anbefaler, at du mod et tillæg køber kahyt på et af de to øverste dæk – det er dog ikke muligt helt at undgå gener fra maskinerne. Når skibene lægger til, er der ikke nogen udsigt, da skibene lægger til ”i lag” sammen med andre.

Hvordan er standard på Nilkrydstogt?
Vi bruger lokale 5-stjernede Nilkrydstogtskibe (International 1.kl. standard). Vi arbejder kun med anerkendte rederier i Egypten. Nilkrydstogskibene er begrænset til en bestemt bredde og længde for at kunne passere sluserne på Nilen. Derfor er der som regel maksimalt 75 kahytter ombord på et Nilkrydstogt. Nilkrydstogtskibene fungerer som et flydende hotel med reception 24/7, central aircondition og med faciliteter som på et 1. kl. hotel herunder pool, lounge, lobbyområder, vaskeservice, daglig rengøring og Wi-Fi mod betaling.

Hvordan er kahytterne ombord på Nilkrydstogt?
Kahytterne er i god størrelse som hotelværelser, hvor der er plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år.
Skibene har typisk fire dæk udover soldækket. Kahytterne ligger typisk på tre dæk. Alle kahytter ligger over vandkanten og er udvendige med vinduer. Nogle af vinduer kan ikke åbnes af sikkerhedsårsager på visse skibe.

I kahytterne på nederste dæk kan der forekomme både støj, rysten og diesellugt fra maskinrummet og fra andre skibe, der lægger til ved samme kaj. Vi anbefaler, at du mod et tillæg køber kahyt på et af de to øverste dæk – det er dog ikke muligt helt at undgå gener fra maskinerne. Når skibene lægger til, er der ikke nogen udsigt, da skibene lægger til ”i lag” sammen med andre.

Hvordan er sejlturen?
Skibene sejler langsomt og er ret stabile når de sejler for at give maksimum nydelse fra soldækket af scenarierne langs Nilens bredder. På firenættersprogrammet begynder turen i Luxor, hvor der typisk er en nat ved kajen før skibet sejler syd mod Aswan af en distance på 225 km. med en overnatning undervejs i Edfu. I Aswan bliver skibet typisk i to nætter.
Der planlægges at det meste af sejladsen foregår i dagtimerne, men skibet skal igennem slusen ved Esna og afhængig af ventetid ved slusen kan en del af sejlturen heromkring foregå tidligt om morgenen eller efter solnedgang.

Hvad betyder det, at det er helpension om bord på båden?
Helpension er inkluderet ombord på krydstogtsskibet og alle måltider indtages i skibets hyggelige restaurant. Morgenmad, frokost og middag serveres som regel som buffet og om eftermiddagen er der ofte te eller kaffe med kage. Alle måltider er inkluderet, men drikkevarer betaler du selv.
Typisk servering er international buffet og nogle af måltiderne serveres som sæt-menu. Drikkevarer er ikke inkluderet men der serveres på restaurant, baren og poolbaren masser af drikkevarer inklusiv alkoholiske drikkevarer og cocktails.

Hvad med drikkepenge, skal man give det?
Ja, drikkepenge er en væsentlig del af mange egypteres indtjeningsgrundlag, og tjeneren på restauranten, stuepigen, chaufføren på udflugtsbussen og andre i turistindustrien har en berettiget forventning om en mindre erkendtlighed.

Fra tid til anden kan man godt blive lidt irriteret over at blive spurgt om “bakshish” fra folk som åbenlyst ikke har ydet nogen form for service, og blot har gjort det til en levevej at få penge for ingenting eller meget lidt. Det kan f.eks. være ham, som uden at spørge læsser din kuffert op på en bagagevogn, eller ham som udpeger den bedste vinkel at tage et fotografi af solnedgangen, ham, der uopfordret følger dig over en trafikeret vej osv. osv. Giv ikke drikkepenge til dem, men gem skillingerne til de mennesker, der rent faktisk yder en eller anden form for service. Man bør ikke føle sig tvunget til at give drikkepenge, men gør det til dem der har fortjent det.

På vores Nilkrydstogt er drikkepenge til personalet, buschaufføren osv. en del af rejsen, og du bør beregne ca. 250 kr. pr. person i drikkepenge pr. uge.

 

På denne rundrejse oplever du både Nilkrydstogt mellem Luxor og Aswan  og Cairo.  Grundudflugtspakken er inkluderet i prisen.

Rundrejser dagsprogram

Rundtur på kort

Turen begynder i Cairo med 2 nætter. Turen slutter også med 2 nætter i Cairo.

4 nætter ombord på en 1. kl. Nilkrydstogt 4*+ med helpension. Skibet sejler fra Luxor til Aswan før der flyves tilbage til Cairo.

Vis kort

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Så får du spændende nyheder og gode rejsetilbud på mail.

*Vi giver ikke dine data videre, og du kan hurtigt og nemt afmelde dig igen via links i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.