1 uge 1. kl. Nilkrydstogt + 1 uge MinaMark Beach Hurghada

Gæsterne mener4

Luxor og rundrejser, Egypten

 • God valuta for penge
 • Afrejse hver uge året rundt
 • Helpension ombord på Nilkrydstogt
 • Wifi
 • Aircondition

Ja

Wifi

Om hotellet

Kombiner  1 uges Nilkrydstogt med  en ekstra uge i Hurghada ved Rødehavet på en 2-ugers ferie og få både bade og kulturhistoriske oplevelser med hjem.

God tid til både kultur langs Nilen eller afslapning ved Rødehavet.
Skal du have tid til ikke bare at opleve Egyptens største kulturseværdigheder langs Nilen og bagefter fordøje alle indtrykkene på en afslappende ferie ved Rødehavet, tilbyder vi vores meget populære kombinationsrejser.  Du begynder med en uge på Nilkrydstogt  og slutter med en uges afslapning  i Hurghada ved Rødehavet.

Denne rejse egner sig til alle, der ønsker at kombinere kultur og oplevelser med pool og strand. Og en god kombination, hvis børnefamilien gerne vil se det vigtigste uden at stresse og samtidig opfylde børnenes ønsker om en rigtig skøn ferie ved stranden. En ferie med masser af aktiviteter, men også rigelig tid til at sole og bade.

Godt at vide:
Vi rejser fra København og Aarhus Airport hele året.  Efter den første uge ombord på Nilkrydstogtet, bliver du kørt med bus retur til Hurghada.
I Hurghada er der mulighed for udflugter til paradisøen Mahmya med sine kridhvide sandstrande, azurblå hav og smukke koralrev, der vrimler med tropefisk i alle regnbuens farver. Eller tag på en dagsudflugt til Cairo med bus eller fly.
Hjemrejse med fly fra Hurghada.

Hvad er der inkluderet?
Fly fra Kastrup eller Aarhus Airport til Hurghada og buskørsel til Luxor t/r.  Transport tid fra Hurghada til Luxor ca. 4 timer

På Nilkrydstogtet er helpension inkluderet (ikke drikkevarer),  opholdet i Hurghada er med All inclusive.

Udflugtspakken ombord på Nilkrydstogt er IKKE inkluderet i rejsen, og vi anbefaler, at du køber vores udflugtspakke fra Nilkrydstogtet til 1.399 kr. /børn 999 kr. Det er også muligt at købe ekstra udflugter i hotelugen.

Bemærk venligst:
Ombord på Nilkrydstogtet kan der i kahytterne på nederste dæk forekomme både støj, rysten og diesellugt fra maskinrummet og fra andre skibe, der lægger til ved samme kaj. Vi anbefaler, at du mod et tillæg køber kahyt på et af de to øverste dæk – det er dog ikke muligt helt at undgå gener fra maskinerne. Når skibene lægger til, er der ikke nogen udsigt, da skibene lægger til ”i lag” sammen med andre.

Forudbestilt visum fås ved ankomst.  Pasgyldighed min. 6 måneder frem.

Hvorfor vælge 1 uge 1. kl. Nilkrydstogt + 1 uge MinaMark Beach Hurghada

Måltider

 • Helpension ombord på Nilkrydstogt
 • All Inclusive på hotel i Hurghada

Hoteltype

 • Officiel kategori : 4,5

Betaling

 • Visa
 • Master Card

Hotel faciliteter

 • Wifi
 • Aircondition
 • Restaurant
 • Bar
 • Pool
 • Vaskeservice mod betaling
 • Butikker
 • Reception 24/7

Værelsesfaciliteter

 • Aircondition
 • Badeværelse
 • Brusebad
 • Hårtørrer
 • TV
 • Safeboks
 • Te/kaffe facilititer
 • Mini køleskab
 • Central opvarmning

Bemærk venligst:
* I dette program flyves der fra både Aarhus Airport og København hver søndag til Hurghada og derefter køres i bus til Luxor. (ca. 4 timers kørsel med stop)
Bemærk, at gæster fra Aarhus skal overnatte i Hurghada den 1. nat.

* I perioden juli – 10 oktober 2021 flyves der fra København hver lørdag til Luxor via Cairo.

Turen inkluderer:
* Fly Aarhus Airport eller København til Hurghada t/r.
(i perioden juli – 10 oktober 2021 flyves der fra København hver lørdag til Luxor via Cairo)
* Transport med bus fra Hurghada til Luxor t/r.
* Transport fra hotellet ved Rødehavet til Hurghada lufthavn.
* 7 nætter ombord på 1. kl. Nilkrydstogt****+ med helpension.
* 7 nætter Luxor på hotel Minmark Beach Resort*** Hurghada med All inclusive.

Ikke inkludereret:
* Visum til Egypten 21o kr. per pas- bestilles ved booking og leveres ved ankomst til Cairo. Pas gyldighed min. 6 måneder frem.

* Udflugtspakken er IKKE inkluderet i prisen og kan tilkøbes ved bestillingen til DKK 1.399 for voksne / DKK 999 for børn 6-11 år. Udflugtspakken kan også efterbestilles.

* Udflugtspakke for 1 uges Nilkrydstogt indeholder:
1. Kongernes dal, Hatshepsuts tempel, gravarbejderlandsbyen samt Memnon-kolosserne
2. Karnak- & Luxor-templerne
3. Esnatemplet
4. Kom Ombo-templet
5. Aswandæmningen, Philaetemplet og den ufærdige obelisk

* Ekstraudflugter:
Disse udflugter er ikke inkluderet i selve udflugtspakken, men kan tilkøbes separat.
• Ballonflyvning over Nildalen i Luxor.
• Abu Simbel-templerne med bus.
• Besøg i nubisk landsby ved Aswan.
• Lyd- og lysshow i Karnak eller Philaetemplet.

Andet:
Ombord på Nilkrydstogtet kan der i kahytterne på nederste dæk forekomme både støj, rysten og diesellugt fra maskinrummet og fra andre skibe, der lægger til ved samme kaj. Vi anbefaler, at du mod et tillæg køber kahyt på et af de to øverste dæk – det er dog ikke muligt helt at undgå gener fra maskinerne. Når skibene lægger til, er der ikke nogen udsigt, da skibene lægger til ”i lag” sammen med andre.

Hvordan er standard på Nilkrydstogt?
Vi bruger lokale 5-stjernede Nilkrydstogtskibe (International 1.kl. standard). Vi arbejder kun med anerkendte rederier i Egypten. Nilkrydstogskibene er begrænset til en bestemt bredde og længde for at kunne passere sluserne på Nilen. Derfor er der som regel maksimalt 75 kahytter ombord på et Nilkrydstogt. Nilkrydstogtskibene fungerer som et flydende hotel med reception 24/7, central aircondition og med faciliteter som på et 1. kl. hotel herunder pool, lounge, lobbyområder, vaskeservice, daglig rengøring og Wi-Fi mod betaling.

Hvordan er kahytterne ombord på Nilkrydstogt?
Kahytterne er i god størrelse som hotelværelser, hvor der er plads til 2 voksne og 1 barn under 12 år.
Skibene har typisk fire dæk udover soldækket. Kahytterne ligger typisk på tre dæk. Alle kahytter ligger over vandkanten og er udvendige med vinduer. Nogle af vinduer kan ikke åbnes af sikkerhedsårsager på visse skibe.

I kahytterne på nederste dæk kan der forekomme både støj, rysten og diesellugt fra maskinrummet og fra andre skibe, der lægger til ved samme kaj. Vi anbefaler, at du mod et tillæg køber kahyt på et af de to øverste dæk – det er dog ikke muligt helt at undgå gener fra maskinerne. Når skibene lægger til, er der ikke nogen udsigt, da skibene lægger til ”i lag” sammen med andre.

Hvordan er sejlturen?
Skibene sejler langsomt og er ret stabile når de sejler for at give maksimum nydelse fra soldækket af scenarierne langs Nilens bredder. På en-ugesprogrammet begynder turen i Luxor, hvor der typisk er en til to nætter ved kajen før skibet sejler syd mod Aswan af en distance på 225 km. med en overnatning undervejs i Edfu. I Aswan bliver skibet typisk i tre nætter før der sejles tilbage til Luxor samme vej og med overnatning i Esna før skibet når Luxor for sidst nat i programmet. Der gøres også stop undervejs ved Edfu og Kom Ombo. Der planlægges at det meste af sejladsen foregår i dagtimerne, men skibet skal igennem slusen ved Esna og afhængig af ventetid ved slusen kan en del af sejlturen heromkring foregå tidligt om morgenen eller efter solnedgang.

Hvad betyder det, at det er helpension om bord på båden?
Helpension er inkluderet ombord på krydstogtsskibet og alle måltider indtages i skibets hyggelige restaurant. Morgenmad, frokost og middag serveres som regel som buffet og om eftermiddagen er der ofte te eller kaffe med kage. Alle måltider er inkluderet, men drikkevarer betaler du selv.
Typisk servering er international buffet og nogle af måltiderne serveres som sæt-menu. Drikkevarer er ikke inkluderet men der serveres på restaurant, baren og poolbaren masser af drikkevarer inklusiv alkoholiske drikkevarer og cocktails.

Hvad med drikkepenge, skal man give det?
Ja, drikkepenge er en væsentlig del af mange egypteres indtjeningsgrundlag, og tjeneren på restauranten, stuepigen, chaufføren på udflugtsbussen og andre i turistindustrien har en berettiget forventning om en mindre erkendtlighed.

Fra tid til anden kan man godt blive lidt irriteret over at blive spurgt om “bakshish” fra folk som åbenlyst ikke har ydet nogen form for service, og blot har gjort det til en levevej at få penge for ingenting eller meget lidt. Det kan f.eks. være ham, som uden at spørge læsser din kuffert op på en bagagevogn, eller ham som udpeger den bedste vinkel at tage et fotografi af solnedgangen, ham, der uopfordret følger dig over en trafikeret vej osv. osv. Giv ikke drikkepenge til dem, men gem skillingerne til de mennesker, der rent faktisk yder en eller anden form for service. Man bør ikke føle sig tvunget til at give drikkepenge, men gør det til dem der har fortjent det.

På vores Nilkrydstogt er drikkepenge til personalet, buschaufføren osv. en del af rejsen, og du bør beregne ca. 250 kr. pr. person i drikkepenge pr. uge.

 

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Så får du spændende nyheder og gode rejsetilbud på mail.

*Vi giver ikke dine data videre, og du kan hurtigt og nemt afmelde dig igen via links i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os.