Vær opmærksom på lokale indrejsekrav. 

Indrejse i Seychellerne

Alle rejsende til Seychellerne skal være i besiddelse af en negativ corona PCR‑test, der er taget højst 72 timer før afrejse. Det er også et krav, at du online har ansøgt om en Health Travel Authorisation.  Du skal have

Health Travel Authorisation

Dette er en obligatorisk online ansøgning, som du finder her. For at udfylde den skal du have følgende klar: Kopi af billedsiden i dit pas, dit negative PCR-testresultat (evt. dit coronapas, hvis du er færdigtvaccineret), fly- og hotelinformation samt dit betalingskort.

Du kan læse mere om gode råd og information om det at rejse til Seychellerne på Seychellernes hjemmeside om turisme.

Transitlufthavn

Som transitpassager til og fra Danmark via fx Dubai kan der være krav om PCR-test for at få lov til at checke ind. Læs mere her.

Indrejse i Danmark

Der gælder særlige regler ved indrejse i Danmark fra udlandet. Se mere her.

Du kan også læse mere om, hvordan du skal forholde dig ift. test og isolation, når du kommer hjem fra en udenlandsrejse på coronasmitte.dk.

Udenrigsministeriet
Rejsevejledning

Danmark har ingen rejsevejledning på Seychellerne og har dermed ikke sundhedsmæssige årsager til at fraråde rejser dertil.

Vi kan evt. henvise til Sverige, hvor du som rejsende finder information og vejledning.  Sverige har endvidere et konsulat på Mahe.

Udenrigsministeriets app Rejseklar

Du kan downloade Udenrigsministeriets app Rejseklar og tilmelde dig Danskerlisten. Så modtager du information direkte fra UM, hvis der indføres nye, større restriktioner, eller hvis der i øvrigt opstår en krisesituation.

Da retningslinjerne på vores destinationer løbende bliver ændret, frasiger Atlantis sig ansvaret for eventuelle problemer, der kan opstå ved brug af denne information.