Top 3 dykkerlocations i Marsa Alam

Elphinstone

Berømt og berygtet for sine lodrette klippevægge, dramatiske drop-offs, plateauer og koralvægge beklædt med farverige bløde koraller, svampe og gigantiske viftekoraller. Elphinstone er flittigt besøgt af hajer, og især den oceaniske hvidtippede haj er en hyppig og nysgerrig  gæst. Elphinstone anbefales kun for erfarne dykkere.

Sharm Abu Dabab

Stranden i Abu Dabab er elsket af alle, der rejser til Marsa Alam, og ud for kysten har du hele syv forskellige rev at dykke ved. Du dykker på 15-25 meter, og alle kan være med. Her er både undersøiske grotter og havelignende landskaber af farvestrålende koraller. Delfiner ses ofte ved Abu Dabab.

Samadai (Dolphin House)

Vil du være helt sikker på at møde delfiner, skal du dog dykke ved Samadai. Dette er et af verdens største delfinhabitater. Omgivet af koralsøjler, søgræs og undersøiske grotter tager delfinerne nysgerrigt imod deres gæster. Også søheste og en lang række rødehavsfisk holder til ved Samadai. For at beskytte delfinerne må der kun dykkes på bestemte tidspunkter og i begrænsede intervaller.

Vent venligst, mens vi leder efter den perfekte rejse til dig. Imens har vi fundet nogle facts om det at rejse

Verdens korteste flyvetur er mellem Westray and Papa Westray i Skotland. Turen tager 47 sekunder

Vent venligst

Din anmodning behandles...